Večerne aktivnosti

Da ne bo koga naslov preveč zavedel, naj torej začnem z večernimi aktivnostmi. Salezijanci laiki, ki nas je na zboru 14, smo izvedli neformalen strateški sestanek za jutrišnji "napad" na zasedanju. Smo zanimiva skupina, ki se sporazumeva italijansko, špansko in angleško. Sicer si pa lahko ogledate fotko izpred nekaj dni ... Prihajamo iz Indije, Italije, Brazilije, ZDA, Vietnama, Nemčije, Španije, Kolumbije, Argentine, Zambije, Konga in Slovenije.

Sicer pa je dan potekal po ustaljenem redu, tokrat brez komedij. Prvi delovni čas smo porabili za dokončanje včerajšnjega zasedanja, nato pa smo se po skupinah lotili tretjega tematskega sklopa "Evangeljsko uboštvo". Drugi delovni čas smo na skupnem zasedanju razpravljali o temah, ki jih je navrgla predstavitev pravne komisije.

Po kosilu sva se z inšpektorjem odpravila na prav poseben "izlet" v Božje kraljestvo in s tem zamudila začetek popoldanskega časa, kar pa nikogar ni preveč motilo ... Zadnji delovni čas smo porabili za potrditev zapisnika in razpravljali o drugi temi "Potrebnost evangelizacije". Seveda se je prijavilo veliko več delegatov, kot pa je bilo časa.

Komentarji

  1. Salezijanci laiki naprej. Kje ste na sliki?

    OdgovoriIzbriši
  2. 11.3.2008 Skoraj navaden dan, prva slikca. Seveda gremo naprej ... hm, aja, hvala za podporo, to je pa lepo slišat, ker je eden v dvorani rekel, da je vseeno, če smo ali nas ni ... me zanima, kdo ima torej krizo identitete ...

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dobra laž

Ulcinjske soline in plamenci