Zacetek priprav na velike premike

Tako nekako smo preziveli zadnji torek v Bengueli. Danes bom bolj kratek, saj je potekal skoraj cisto naveden dan. Jutranja masa v cerkvi je bila sicer delavna, a me je skupina zena s svojim prepevanjem odpeljala dalec od tuzemskih stvari. Pa nisem bil zaspan in ne zasanjan. Enostavno se ti cas ustavi.
Sasa je za nekaj casa oblezala v postelji, ostali smo bili pri jutranji delavnici za otroke. V razredih pa se nam je ze pridruzila.
Popoldne smo se po spremenjeni poti sprehodili do Dom Bosca, pa vseeno ni slo, da nas ne bi spremljalo nekaj otrok, saj smo ocitno poznani ze po vseh "ulicah". Ce ne po imenih, pa vsaj kot Kitajci ali amigosi ... Tokrat je bilo pri Don Bosku lepo, tudi otrok je bilo samo okoli 180, kar je za tamkajsne razmere malo.
Ko smo prisli domov, smo se lotili priprav na jutrisnji praznik sester salezijank, ki obhajajo obletnico ustanovitve svoje druzbe. Tako da se bo jutri kaj vec dogajalo. Seveda ne moremo mimo tega, da je treba pocasi zaceti s pospravami, zlaganjem in vlecenjem drugih niti skupaj ...

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dobra laž

Ulcinjske soline in plamenci