Podaljšal je nogo!

Iz don Boskovega cvetnika
Sveti Leonardo Murialdo je v informativnem procesu podal naslednji čudežni dogodek o don Bosku: »Mnogo ljudi je prišlo k don Bosku in prosilo izrednih milosti in bili so uslišani. Med temi lahko potrdim ozdravitev mojega pranečaka.
Ta otrok, ki je padel s tretjega v drugo nadstropje, si je zlomil nogo. Po operaciji, ko so mu naravnali kosti, se je izkazalo, da je noga postala krajša za 5 cm. Zdravniki so enodušno soglašali, da bi bile za ozdravitev potrebne nadaljnje in preveč boleče operacije; nogo bi celo morali ponovno zlomiti na istem kraju, kar je bilo takrat skoraj nemogoče.
Mati je otroka prinesla v Valdocco k don Bosku, da ga je blagoslovil in obljubila velikodušen dar. Istega večera je otrok izza mize padel s svojega malega sedeža in presunljivo zakričal. Takoj so poklicali zdravnika, ki ga je pregledal in presenečen vzkliknil: 'Čudež! Res je izredno in naravno nemogoče, da se je noga zlomila na istem mestu kot prvič.' Tudi dva druga zdravnika sta pred njim zatrdila, da je kaj takega nemogoče.
Ponovno so mu uravnali kosti in otrok je popolnoma ozdravel, tako da je bil celo ob svojem času sprejet v vojaško službo. Mati in babica sta izpolnili svojo obljubo.«

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dobra laž

Ulcinjske soline in plamenci